Kies uit verschillende leer fournituren, waaronder holnieten

Een grote variatie aan soorten holnieten

Je bent op zoek naar leer fournituren waarmee je jouw project op een snelle en goede manier afwerkt. In dat geval doet het je goed om de mogelijkheden eens te bekijken die er zijn op het gebied van holnieten. Vandaag de dag zijn er verschillende diverse lengtes met diverse kop diameters verkrijgbaar, zodat er ook voor jouw tassen, schoeisel of riemen en passend product te verkrijgen is. Holnieten lenen zich uitstekend voor het permanent bevestigen van leer of andere materialen.

Snel en eenvoudig bevestigen van materialen

Wist je dat er verschillende varianten bestaan voor het snel en eenvoudig bevestigen van materialen? De meest bekende zijn toch wel de dubbele holnieten, voor het bevestigen van leer en andere materialen. Door de gesloten kappen verzeker je jezelf van een strak en mooi resultaat en de delen van de holniet kun je los van elkaar bestellen. Kies bijvoorbeeld voor een stiftdeel en een kapdeel met een dichte kap of een open kap. De keuze is hierdoor volledig aan jou of je voorkeur uitgaat naar een perfecte afwerking.

Bestel jouw holnieten online

Je wilt natuurlijk je holnieten snel in huis hebben. Daarom is het verstandig om de mogelijkheden online te bekijken en je bestelling in een paar minuten online af te ronden. Zo weet je zeker dat je binnen de kortste keren ook met jouw project aan de slag kunt gaan. Naar wat voor soort kleur gaat je voorkeur uit?

De leukste workshops voor vrouwen!

Wilt u graag met uw vriendinnen een ochtendje, middagje, avondje of toch een hele dag plezier maken? Dan zijn de volgende workshops zoals de Chocolade workshop, dikke dames schilderen of macarons bakken iets voor jullie! In deze blog passeren de leukste blogs voor vrouwen.

Dikke dames schilderen!

U kent ze vast wel, de schilderijen met de dikke dames. Ze zijn in verschillende soorten en maten te verkrijgen, maar u kunt ze nu ook zelf schilderen tijdens deze mega leuke workshop! De workshop is geschikt voor jong en oud, vanzelf sprekend is dus ook dat u niet een kunstachtig talent nodig heeft voor deze workshop.

Zoekt u een team uitje met uw vrouwelijke collega’s dan is dit toch wel een erg leuk idee. Door de gezellige en ontspannen omgeving is dit het exact het beste moment om samen te zijn met uw collega’s. Een perfect uitje voor teambuilding.

Bij Ilona’s Webgems zelf sieraden maken!

Toch wel een van de woman-favorites, het maken van eigen sieraden! Bij Ilona’s Webgems kunt u gemakkelijk een leuke workshop uitkiezen! Ilona’s Webgems biedt u actueel meer dan 16 Workshops sieraden maken. Deze workshops staan volledig in het geheel van sieraden maken. Heeft u meer interesse om na een workshop zelf aan de slag te gaan? Ilona’s Webgems biedt u ook meer dan honderd verschillende soorten en maten kralen aan. Het is dus de moeite waard om daar ook een kijkje te nemen. Van matte kralen, edelsteen kralen, druppels, pegels, briolettes of een DZI kraal? Ilona’s Webgems heeft een diep en een ruim assortiment kralen voor u! Naast een particuliere webshop is Ilona ook een kralen groothandel. Als je je eigen zaakje wil beginnen kan je hier dus voor een zeer voordelige prijs inkopen doen

Chocolade workshop, lekker!

Heeft u bij de gedachte aan chocolade ook al watertanden? En uw collega’s of vriendinnen ook? Eigenlijk kunnen wij haast niet voorstellen dat dat niet het geval is! Dan is er een mogelijkheid dat u en uw collega’s of vriendinnen dit een geweldig idee gaan vinden! Een leuke workshop met de dagen erna nog steeds smullen, want iedereen die aanwezig was bij de workshop chocolade krijgt een lekker gevuld doosje met chocolade. Zo kan u nog even nagenieten van deze leuke workshop!

Macarons maken

Een vrijgezellenfeest, een leuke dag met vriendinnen of een personeelsuitje? Hou je niet van chocolade maar wel van andere zoetigheden? Macarons maken is dan echt toch wel een top optie. Een leuke middag is met deze workshop inbegrepen. De macarons hebben verschillende kleuren en smaken, de koekjes zien er nog eens erg smakelijk uit!

Workshop aura lezen!

Een cursus waar u niet alleen de aura’s leert te herkennen, maar tevens ook de verschillende energiestromen en energie velden. Een aura is een omheining van het menselijk lichaam en kan door iedereen gevoelt en gezien worden. Kortom tijdens de workshop leert u het lezen van een aura en het herkennen van de betekenis van de aura om een persoon heen.

 

https://www.ilonaswebgems.nl/nl/service/workshops-zelf-sieraden-maken/