Free Discovery
Image default
Energie

Waarom kiezen voor het plaatsen van publieke laadpunten?

Heeft u een bedrijf en overweegt u het plaatsen van een of meerdere publieke laadpunten? Goed idee! Dit biedt namelijk heel wat voordelen, voor zowel uw bedrijf als uw klanten en bezoekers. Publieke laadpunten zijn een manier om klanten met een elektrische auto aan te trekken. Omdat ze bij u hun wagen kunnen opladen, zullen ze ook meer tijd doorbrengen in uw winkel of bedrijf. Het plaatsen van publieke laadpunten stimuleert daarbij ook uw werknemers om de stap te maken naar een milieuvriendelijker alternatief voor de gewone bedrijfswagen. Wilt u ook een publiek laadpunt plaatsen? Kies dan voor Charge Pro, de installatiepartner van de toonaangevende New Motion laadpalen.

De kosten van een laadpaal plaatsen voor bedrijven

Voor u een beslissing neemt, wilt u natuurlijk weten wat de kosten om een laadpaal te plaatsen zijn. Deze kosten zijn afhankelijk van de gebruikers. Is het laadpunt enkel voor uw eigen privégebruik bedoeld? Is het een publieke laadpaal voor al uw medewerkers en klanten? Of is de paal voor iedereen toegankelijk? Voor u publieke laadpunten laat plaatsen, geeft Charge Pro u graag een indicatie van de kosten van de laadpaal. Daarbij is het bovendien mogelijk dat u helemaal geen kosten heeft voor het plaatsen van een laadpaal. Als u een laadpunt bij uw bedrijf plaatst en minstens 600 bezoekers per dag en een gemiddelde laadtijd van een half uur heeft, ontvangt u de laadpaal helemaal gratis.

De voordelen van een New Motion laadpaal

U wilt natuurlijk enkel het beste ontvangen als u publieke laadpunten gaat plaatsen. Daarom is het een goed idee om te kiezen voor de laadpalen van New Motion. Dit merk is een echte marktleider met al meer dan 64.000 publieke laadpunten. Al deze laadpunten, inclusief de uwe na plaatsing, zijn eenvoudig te vinden voor gebruikers via de app. Zo vinden elektrische rijders uit heel Europa makkelijk de weg naar uw laadpaal. Bovendien betaalt u geen kosten voor het plaatsen van de laadpaal en voor het onderhoud ervan. Daarnaast ontvangt u een vergoeding van de elektriciteitskosten en heeft u ruimte op het reclamescherm van de paal. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bezoek dan snel de website van Charge Pro!

Gerelateerde artikelen

Biobrandstof: voordelen en nadelen

Expert in de plaatsing zonnepanelen

Zo kun je gemakkelijk alle energieleveranciers vergelijken