Expert in de plaatsing zonnepanelen

U bent helemaal overtuigd van de voordelen van zonnepanelen en wilt ook uw steentje bijdragen aan het milieu. Daarom wilt u zonnepanelen laten plaatsen, maar door wie? Twijfel niet langer en reken op de experts van SolarPro. Dit bedrijf heeft veel ervaring met de plaatsing van zonnepanelen, voor zowel bedrijven als particulieren. Met hun uitgebreide kennis plaatsen ze uw panelen zo dat ze u verzekerd bent van het hoogste rendement. Hierbij zoeken ze uit welk type zonnepanelen het beste is voor uw dak, de oriëntatie van uw gebouw en ook de grootte ervan. Voor het plaatsen van zonnepanelen nemen zij alles voor hun rekening, van A tot Z. Zo geniet u snel en zorgeloos van het resultaat en een lagere energiefactuur.

Ontvang de beste zonnepanelen voor uw situatie

Voor de experts overgaan tot de plaatsing van zonnepanelen, moet er dus nagedacht worden over de installatie: het type panelen, de omvormers en de beste bevestigingsmethode voor uw panelen. Ook hierbij staan de professionals van SolarPro u te allen tijde bij met advies en praktische hulp. Ze vertellen u graag of de monokristallijne zonnepanelen of net de polykristallijne panelen het best geschikt zijn voor uw situatie. Bij deze experts ontvangt u, ongeacht het type, altijd zonnepanelen van de beste kwaliteit. Zo kiest u bijvoorbeeld voor de plaatsing van SunPower of Qcells zonnepanelen.

Ga voor superieure efficiëntie met de omvormers van SolarPro

Voor de plaatsing van zonnepanelen is het belangrijk om te kiezen voor het juiste type panelen, maar ook voor de juiste omvormer voor de zonnepanelen. Bij SolarPro kiest u uit een enkelfasige of driefasige omvormer. De omvormer van uw zonnepanelen zorgt dat de opgewekte gelijkstroom wordt omgezet naar wisselstroom, die uw huishouden of bedrijf kan gebruiken. Het is dus een essentieel onderdeel. Daarom geniet u bij deze experts van omvormers van de beste kwaliteit die betrouwbaar zijn en superieure efficiëntie bieden. SolarPro geeft u daarbij 12 jaar garantie op elke omvormer voor zonnepanelen. Neem dus snel contact op met deze professionals om de plaatsing van uw zonnepanelen te bespreken.

Waarom kiezen voor het plaatsen van publieke laadpunten?

Heeft u een bedrijf en overweegt u het plaatsen van een of meerdere publieke laadpunten? Goed idee! Dit biedt namelijk heel wat voordelen, voor zowel uw bedrijf als uw klanten en bezoekers. Publieke laadpunten zijn een manier om klanten met een elektrische auto aan te trekken. Omdat ze bij u hun wagen kunnen opladen, zullen ze ook meer tijd doorbrengen in uw winkel of bedrijf. Het plaatsen van publieke laadpunten stimuleert daarbij ook uw werknemers om de stap te maken naar een milieuvriendelijker alternatief voor de gewone bedrijfswagen. Wilt u ook een publiek laadpunt plaatsen? Kies dan voor Charge Pro, de installatiepartner van de toonaangevende New Motion laadpalen.

De kosten van een laadpaal plaatsen voor bedrijven

Voor u een beslissing neemt, wilt u natuurlijk weten wat de kosten om een laadpaal te plaatsen zijn. Deze kosten zijn afhankelijk van de gebruikers. Is het laadpunt enkel voor uw eigen privégebruik bedoeld? Is het een publieke laadpaal voor al uw medewerkers en klanten? Of is de paal voor iedereen toegankelijk? Voor u publieke laadpunten laat plaatsen, geeft Charge Pro u graag een indicatie van de kosten van de laadpaal. Daarbij is het bovendien mogelijk dat u helemaal geen kosten heeft voor het plaatsen van een laadpaal. Als u een laadpunt bij uw bedrijf plaatst en minstens 600 bezoekers per dag en een gemiddelde laadtijd van een half uur heeft, ontvangt u de laadpaal helemaal gratis.

De voordelen van een New Motion laadpaal

U wilt natuurlijk enkel het beste ontvangen als u publieke laadpunten gaat plaatsen. Daarom is het een goed idee om te kiezen voor de laadpalen van New Motion. Dit merk is een echte marktleider met al meer dan 64.000 publieke laadpunten. Al deze laadpunten, inclusief de uwe na plaatsing, zijn eenvoudig te vinden voor gebruikers via de app. Zo vinden elektrische rijders uit heel Europa makkelijk de weg naar uw laadpaal. Bovendien betaalt u geen kosten voor het plaatsen van de laadpaal en voor het onderhoud ervan. Daarnaast ontvangt u een vergoeding van de elektriciteitskosten en heeft u ruimte op het reclamescherm van de paal. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bezoek dan snel de website van Charge Pro!

Vergelijk meerdere energieleveranciers en kies voor de groenste

Zit je al enkele jaren op rij bij dezelfde energieleverancier? Maar wil je graag een steentje bijdragen aan het milieu en heb je het idee dat dit bij je huidige energieleverancier niet kan? Dat kan! In Nederland zijn namelijk meerdere energieleveranciers actief, die allemaal een ander contract aanbieden en op een andere manier aan energie komen. Welke energieleverancier is nu het groenst? Daar kom je eenvoudig achter als je gebruikmaakt van de website van Welke Energieleverancier. Hier vind je alle energieleveranciers met handige informatie op een rijtje. Je vergelijkt ze gemakkelijk en kiest vervolgens welke energieleverancier het groenst is. Over overstappen hoef jij je trouwens geen zorgen te maken, want dat wordt geregeld door jouw huidige en nieuwe energieleverancier.

Ben verzekerd van groene energie met een GvO certificaat

Het opwekken van groene energie is minder belastend voor het milieu. Het wordt opgewekt uit hernieuwbare bronnen, zoals zonnepanelen en windmolens, waardoor er geen fossiele brandstoffen nodig zijn. Wil jij overstappen naar de groenste energieleverancier? Dan vraag jij jezelf natuurlijk af hoe je kunt zien welke energieleverancier groene energie levert, toch? Nou, om groene energie te verkopen, moeten energieleveranciers beschikken over het Garantie van Oorsprong (GvO) certificaat en deze kunnen tonen aan de consument. Met het GvO certificaat ben je ervan verzekerd dat 1 Megawattuur (MwH) stroom ergens in Europa op duurzame wijze is opgewekt.

Hoe stap ik over naar de groenste energieleverancier?

Kies jij voor een schoner en duurzamer milieu? Heb je op de website van Welke Energieleverancier een groene energieleverancier gevonden waar jij jezelf graag bij aansluit? Stap over naar de groenste energieleverancier! Dit is namelijk gemakkelijker dan je denkt. Het enige dat jij hoeft te doen is een keuze maken tussen de verschillende duurzame energieleveranciers. Daarna regelen jouw huidige en nieuwe energieleverancier samen dat het oude contract wordt opgezegd en overgaat in het nieuwe contract. Hierdoor wordt overstappen naar een groene energieleverancier wel heel aantrekkelijk. Bij vragen of voor meer informatie over groene energie kun je altijd contact opnemen met Welke Energieleverancier.