Breng sfeer in jouw huis met een vouwgordijn op maat

Een vouwgordijn of lamellen op maat is de perfecte manier om sfeer in huis te brengen. Wat er voor het raam hangt is zeer bepalend voor de sfeer in je huis. In de woonkamer kan je een fijne sfeer creëren door te kiezen voor de juiste gordijnen of lamellen. Het mooist is natuurlijk als dit is afgestemd op de rest van de inrichting. De meeste mensen kiezen graag voor een neutrale kleur of een kleur die zorgt voor licht in huis. De vouwen in deze gordijnen geven het geheel een extra speels effect. In de stof zijn baleinen verwerkt die zorgen voor strakke lijnen in het interieur.

Een vouwgordijn op maat voor het beste resultaat

Bij het uitkiezen van gordijnen is het slim om te kiezen voor een vouwgordijn op maat. Een gordijn wat niet op maat is gemaakt, ziet er namelijk vaak rommelig uit. Het sluit niet mooi aan op het raam, wat de uitstraling van het gordijn niet ten goede komt. Daarom is het belangrijk voor een vouwgordijn op maat te kiezen. Het is immers erg zonde als het resultaat niet zo is als je had gehoopt. Wat belangrijk is bij vouwgordijnen, is dat de maten goed opgenomen worden. Als een bedrijf bij je thuis langskomt om zelf de maten op te nemen, heeft dat altijd de voorkeur. Wanneer je zelf meet heb je kans dat je net niet nauwkeurig genoeg meet, waardoor het gordijn niet goed past.

Hier vind je jouw ideale raamdecoratie

Voor de mooiste vouwgordijnen op maat kan je terecht bij BD Atelier. Niet alleen vouwgordijnen vind je hier, maar ook rolgordijnen, gewone gordijnen of lamellen op maat. De maten worden opgemeten bij je thuis en aan de hand van jouw wensen wordt er een prachtig gordijn op maat gemaakt. Op zoek naar persoonlijk advies? Ook daarvoor kan je bij BD Atelier terecht. Of je nu kiest voor een vouwgordijnen of lamellen op maat, het resultaat is altijd prachtig.