De mooiste zomerbloeiers: de calla en dahlia

Het is tijd om de calla en dahlia een plek in je tuin te geven. Je wilt je tuin het hele jaar door zo mooi mogelijk houden. In de warme maanden is dat natuurlijk eenvoudiger dan ’s winters. Maar wist je dat je jouw tuin optimaal kunt indelen voor zomer en winter? Verschillende bloemen kennen verschillende bloeiperiodes. De calla en de dahlia zijn zogenaamde “zomerbloeiers”: deze bloemen zijn op hun mooist tijdens de warme maanden. Ze nu planten in je tuin, betekent dat je komende zomer kunt genieten van een prachtig aanzicht, want dit zijn toch echt wel twee bloemen die niet mogen ontbreken.

Waarom de dahlia en calla de ultieme zomerbloemen zijn

De dahlia en calla behoren tot de ultieme zomerbloemen. Wie wordt er nu niet vrolijk van de aanblik van deze kleurrijke bloemen in de tuin? Deze twee bloemen passen ook perfect bij elkaar. Beide beschikken ze over bonte, zomerse kleuren, maar ze zijn nadrukkelijk anders van vorm. De bolvormige dahlia en de bekervormige calla staan perfect naast elkaar of door elkaar heen. De calla heeft daarbij van nature een grote hoeveelheid groen. Je hoeft dus vrijwel niets bij te planten om te zorgen voor een kleurrijk, maar natuurlijk ogend geheel.

Eenvoudig te planten

Deze twee bloemen zijn eenvoudig te planten, zeker met de bollen van aanbieders zoals Bulbs4you. Of je nu enkele of veel verschillende bollen wilt; het is altijd eenvoudig om je favorieten te kiezen. Per stuk of in grotere aantallen en in verschillende kleuren. Op de verpakking staan de instructies voor het planten. Zo lees je niet alleen of de bollen geschikt zijn voor gebruik in de tuin of in potten/schalen, maar ook hoe je ze moet behandelen voor een optimale groei. Zo kan iedereen eenvoudig zorgen voor een prachtige tuin. Kies Bulbs4you voor een prachtige bloementuin!

Verras iemand door een prachtige bos bloemen te laten bezorgen

Een bos bloemen cadeau doen is altijd een goed idee. Is een familielid binnenkort jarig? Is uw beste vriendin onlangs geslaagd voor een cursus of opleiding? Wilt u een collega die al een langere tijd ziek is, beterschap wensen? Of vindt u het een goed moment om uw ouders te verrassen en te bedanken voor alles wat zij voor u doen? Met een bos bloemen als cadeau weet u zeker dat u iemand echt verrast. Bij Topbloemen.nl vindt u een groot assortiment aan prachtige boeketten die geschikt zijn voor iedere gelegenheid. Bij deze specialist bestelt u de bloemen van uw keuze die u dezelfde dag nog kunt laten bezorgen! Perfect wanneer u op het laatste moment beseft dat u nog geen cadeautje in huis heeft.

Kies uw favoriet uit diverse boeketten

Bij Topbloemen.nl vindt u in het ruime assortiment verschillende bossen bloemen. Zo is er voor ieder wat wils! Een fleurig boeket om iemand te feliciteren met zijn of haar verjaardag, een mooi boeket bestaande uit verschillende bloemsoorten om iemand een hart onder de riem te steken. Het aanbod is erg divers. Zo biedt Topbloemen.nl ook verschillende plukboeketten aan. U verrast de ontvanger echt door bij het plukboeket een mooie vaas te laten bezorgen, zodat de ontvanger ze direct op tafel kan zetten. Voor al de boeketten geldt zeven dagen versgarantie. Dit betekent dat de bloemen minimaal zeven dagen moeten staan! Wie gaat u verrassen door een prachtige bos bloemen te laten bezorgen?

Laat de bloemen in binnen- en buitenland bezorgen

Wilt u iemand in het zonnetje zetten door een bos bloemen te laten bezorgen? Het bestellen is erg eenvoudig. Zoek uw favoriete bos bloemen uit en plaatst deze in uw winkelmand. Hier heeft u ook de mogelijkheid om een persoonlijk kaartje toe te voegen. Vervolgens betaalt u op een veilige wijze en is uw bestelling voltooid. Wilt u vandaag nog de bloemen laten bezorgen? Ook dat is mogelijk wanneer u voor 13.00 uur besteld. Woont diegene die u wilt verrassen in het buitenland? Dat is bij Topbloemen.nl geen probleem. Zij bezorgen namelijk via lokale bloemisten in wel 73 landen!