Benieuwd welke koffiemachine bij u past? U leest het hier

Bedrijven moeten zorgen dat klanten en werknemers tevreden zijn en blijven. Deze tevredenheid begint bij het werk van de werknemers. Een goede, professionele koffiemachine is onmisbaar in iedere bedrijfskantine. Een goede bak koffie begint natuurlijk bij een professionele koffiemachine. Benieuwd naar welk apparaat bij uw werkomgeving past? Lees dan gauw verder.

Arabica of Robusta

De bonen die u kiest zijn erg belangrijk. Deze zorgen namelijk voor de intense smaak van uw koffie. De twee meest gebruikte soorten koffie zijn Arabica en Robusta. De Arabica-boon is groter van formaat en heeft een andere kleur dan Robusta. Maar het meeste verschil is de smaak. Smaak is heel persoonlijk. Daarom kunt u Arabica- en Robusta bonen met elkaar mengen naar eigen smaak. Zo creëert u een lekkere bak koffie, geheel naar eigen wens. Toch zijn Arabica bonen veruit de meest populaire bonen in Nederland. Deac verkoopt biologische Arabica bonen voor uw koffiemachine op het werk. Van Organico en Royal Dutch Espresso, tot Twents Koffie, u heeft de keuze tussen veel soorten Arabica bonen die stuk voor stuk een lekker bakje koffie verzorgen.

De perfecte koffiemachine

Dé perfecte koffiemachine op het werk? Die bestaat helaas niet. Voor ieder bedrijf is het van belang om te kijken naar de wensen en behoeften van het bedrijf en het aantal werknemers. Deac denkt graag met u mee wanneer het gaat om koffie op het werk. We doorlopen met u een checklist om tot de juiste keuze koffiemachine op het werk te komen. Deac Koffie Experts is specialist op het gebied van volautomaat koffiemachines van verschillende topmerken in combinatie met verschillende koffie- en thee concepten. Hierdoor komen we samen tot de beste conclusie. Wij hebben voor u speciale koffieconcepten op maat. Ook kunt u voor een vast bedrag per maand, een koffiemachine bij ons huren. De checklist die Deac hanteert voor de beste keuze koffiemachine op het werk, bestaat uit de volgende punten: bonen, instant of fresh brew, verse melk of topping en het aantal medewerkers. Zo maken wij het voor u gemakkelijk om de juiste keuze te maken. 

Thuis drinkt u waarschijnlijk andere koffie dan op het werk. Op het werk moeten veel mensen het doen met een kartonnen bekertje en waterige koffie. Het wordt steeds belangrijker om ook op het werk goede koffie aan te bieden voor zowel klanten als medewerkers. Een professionele koffiemachine is een visitekaartje voor uw bedrijf en zorgt er zelfs voor dat uw medewerkers productiever zijn. Kies daarom voor een koffiemachine op het werk die past bij de wensen van uw medewerkers. Wilt u meer informatie over de verschillende koffiemachines? Of wilt u weten welk koffieapparaat bij uw bedrijf past? Neem dan een kijkje op de website van Deac Koffie Experts.

https://deac.nl/op-het-werk