Free Discovery
Image default
Auto's en Motoren

Peugeot 207 tweedehands nog steeds erg gewild

De Peugeot 207 had een loodzware erfenis als opvolger van de meeste verkochte Peugeot ooit, de 206. De 207 was overigens twintig centimeter langer dan zijn voorganger en ook de wielbasis was 8 centimeter langer. De Peugeot 207 werd van 2006 tot 2014 geproduceerd en was in 2007 de best verkochte auto in ons land. De Peugeot 207 is tweedehands zeer gewild. De auto kost relatief weinig, heeft een prima verbruik en staan als zeer betrouwbaar te boek.

 

Geliefde en gewilde auto

Net als de 206 is de Peugeot 207 tweedehands ook een zeer geliefde en gewilde auto. De 207 is er in verschillende varianten; je hebt de 3- en 5-deurs hatchback, de station en de CC, de bekende cabriolet uitvoering van de 207. De 207 had in de benzine uitvoering een THP motor, een motor die samen met BMW werd ontwikkeld. Voor de dieseluitvoering ontwikkelde de Franse gigant zelf een motor. De Peugeot 207 onderging in 2009 een facelift, Zo kreeg de auto een nieuwe grille en werd de auto voorzien van ledverlichting in de achterlichten. In 2012 werd de 207 opgevolgd door de Peugeot 208.

 

Autodromen, voor als je inspiratie zoekt

Hoewel er aanvankelijk enige scepsis was ten opzichte van de 207, ging de kritiek al snel liggen en kreeg de auto de waardering die het verdiende. Met name de waarde, de veiligheid en het ontwerp van de 207 werd geroemd. Hoe we dat weten? Dat hebben we van Autodromen.nl, het autoblog voor als je steeds op de hoogte wilt zijn van het actuele autonieuws en je inspiratie zoekt voor het kiezen van een andere auto en hulp zoekt bij het zoeken van een goede occasion. Ook aanverwante zaken worden op het blog besproken, zoals bijvoorbeeld de laadmogelijkheden voor de elektrische auto. Zeer lezenswaardig in elk geval en vol met informatie waar je echt iets aan hebt.