Free Discovery
Image default
Aanbiedingen

Unieke manier om Nederland te ontdekken!

Rijden met een retro Volkswagen T2 camper is een unieke manier om Nederland te ontdekken. Deze klassieke bus, ook bekend als de Volkswagen Transporter of de Volkswagen Bulli Bus, is een iconisch voertuig dat nog steeds populair is onder liefhebbers van vintage auto’s. Als je van plan bent om een roadtrip te maken door Nederland dan is een Volkswagen T2 camper zeker het overwegen waard.

Roadtrippen met een Volkswagen camper Je kunt er voor kiezen een Volkswagen camper te huren en zelf campings op te zoeken maar het risico is aanwezig dat je dan op massale commerciële campings uit komt. Volkswagen-busje.nl is ontstaan uit liefhebberij van authenticiteit. Dit betekent dat we stad en land afzoeken naar de leukste plekjes. Een roadtrip zou kunnen starten vanuit Ede op de Veluwe en de voorbereide roadtrip leidt jou via een leuke route naar gezellige en authentieke campings. Dit kan betekenen dat er geen groot zwembad en een grote speeltuin is maar dat je wel een vuurtje bij jouw retro Volkswagen camper kunt maken of je ontbijt bij elkaar sprokkelt in een pluktuin.

Campertje huren De naam zegt het al, jij bent niet op zoek naar een bakbeest van een camper maar een authentieke camper die normaal in dat leuke plaatsje is te kamperen. Als je een campertje wilt huren dan neem je iets minder ruimte voor lief maar je krijgt er flexibiliteit voor terug! Je krijgt vaak een leukere plek op de camping en kunt eenvoudig overal parkeren, als voordeel boven het huren van een grote camper. Wacht dus niet langer en kies voor campertje huren

Waarom een Volkswagen T2 camper huren? Je huurt een Volkswagen buscamper omdat je wilt beleven! Met een retro Volkswagen camper start jouw avontuur bij vertrek. Onderweg zul je veel duimpjes omhoog zien en als mensen naar jou knipperen met hun lampen is er geen probleem maar mensen willen jou begroeten😊 Het geroffel van de luchtgekoelde motor is zeer herkenbaar en zul je nooit meer vergeten.

Rijden met een Volkswagen T2 camper door Nederland is een geweldige manier om het land te ontdekken en te genieten van het open weggevoel. Door goed te plannen en voorbereid te zijn, kun je een onvergetelijke roadtrip beleven in deze klassieke bus.

Wacht niet langer en kies er voor jouw Volkswagen busje te huren bij Volkswagen-busje.nl