Free Discovery
Image default
Aanbiedingen

Drie soorten dakmateriaal in een vogelvlucht uitgelegd

Drie soorten dakmateriaal in een vogelvlucht uitgelegd

Het kiezen van het juiste dakbedekkingsmateriaal is belangrijk als u een dak voor de eerste keer moet leggen of opnieuw moet leggen. Dit verwijst niet naar de kleur of  geur van het materiaal, maar naar het materiaal zelf. Het is erg belangrijk dat het dak sterk, duurzaam en vooral niet te duur is. Om aan al deze vereisten te voldoen, is het een goed idee om al uw informatie vooraf op te zoeken Gelukkig hebben wij dit al voor je gedaan in dit blog. Wilt u weten welk dakbedekkingsmateriaal geschikt is voor uw dak en welke voordelen het heeft, lees dan verder!

Rieten dak

Een rieten dak geeft een natuurlijk mooie klassieke uitstraling. Het mooie van riet is dat het mooi is om naar te kijken, maar vooral: het ruikt heerlijk. Het grootste nadeel van dit materiaal als dakbedekking is dat het veel onderhoud vraagt ​​en er regelmatig onderdelen kapot  gaan. Houd er dus rekening mee dat  rieten daken veel geld en veel tijd en moeite kosten.

Een grassen dak

Het hebben van een grassen dak is de laatste jaren erg populair geworden. Een grassen dak staat garant voor een natuurlijke uitstraling, een heerlijke geur en bovenal jouw bijdrage aan het klimaat en de natuur van de planeet!

EPDM

Natuurlijk is het mogelijk om het dak met veel meer materiaal te bekleden, maar het laatste materiaal wat we met jou willen bespreken is EPDM. Het is ook mogelijk om het dak af te dekken met EPDM, maar doe dit dan wel met de juiste EPDM lijm. Wilt u EPDM lijm kopen? Dan ben je bij EPDM-Tigt aan het juiste adres!

EPDM-Tigt

TIGT.nl is de grootste EPDM dealer online voor bedrijf en particulier.  Zij zijn de vaste leverancier van honderden bedrijven in Nederland en Belgie. Levering gebeurt zo veel mogelijk uit eigen voorraad. Daardoor kunnen ze snel leveren. Het transport hebben zij uitbesteed aan de gespecialiseerde vervoerders van Transteam. U ontvangt van de vervoerder per email track & trace met een leveringsvenster van twee uur. Voor de duur van het transport kunt u in Nederland rekenen met 1 werkdag en voor Belgie met 2 werkdagen.

 

https://www.epdm-tigt.nl/epdm-lijm-kit/